Jeg heter Henrik Falck Mentzoni, og er en frilans UI-designer og front end-utvikler, har tidligere vært med i The Designers League, og vært en av skaperne bak Weekly Design og Jobs For Designers.

Formgivning er noe jeg har vært glad i siden jeg var liten – utallige tegneblokker er gått gjennom, og bygging med Lego var et daglig rituale i barndommen. Det var ikke før jeg begynte på medier og kommunikasjonslinja på videregående skole at jeg kjente at det var dette jeg ville gjøre.

Dette fulgte jeg opp med å ta svennebrev i Mediegrafikerfaget. Det var i denne tiden interessen for webutvikling kom litt etter litt, med Material Design Lite og Dreamweaver (du leste riktig, Dreamweaver) som startslinjen min med HTML og ekstern CSS, blandet med en liten dæsj hjemmekokt CSS som ikke fungerte fordi jeg hadde glemt å importere det (tok meg faktisk et par dager å finne ut den delen), klassenavn og id-er på norsk og selectors som ikke eksisterte andre plasser enn i hodet mitt.

Nå har jeg heldigvis ikke de samme problemene, jobber i VS Code og primært i ReactJS.

Bilde: Alo Uten Like

Spillelistene mine inneholder mye fra Bring Me The Horizon, Bury Tomorrow, Fit For A King, Ice Nine Kills, In Flames, Kvelertak, Memphis May Fire, Northlane, Polaris, The Dogs, Void Of Vision, Wage War, Watch Out Stampede og Written by Wolves.

Noe av det jeg vil oppnå her i livet er å starte eget digitalbyrå, lære meg Python, jobbe med andre byråer som frilanser, publisere porteføljen min, starte på bachelor-studiet, reise rundt i Skottland, reise til Roma, og se Bring Me The Horizon live.